TRAININGEN

TRAINING OP MAAT VAN JOUW DOEL.

PERSONAL TRAINING

Solo of duo – 60min / sessie

Doelgericht resultaten boeken? Het kan! Tijdens onze Personal Trainingen, alleen of in duo, word je begeleid door 1 van onze ervaren coaches. Al onze trainers zijn gecertificeerd en maken op basis van jouw/jullie wensen een traininsschema op maat. Tijdens onze PT- sessies stellen we privacy voorop. Onze private Personal Training Studio zal ter beschikking gesteld worden van u en uw coach. Let’s get started en boek een gratis intake-gesprek. Samen bereiken we jouw mijlpalen!

Onze Personal Trainingen kunnen genomen worden in combinatie met een voedingsschema (3 maanden/wekelijkse opvolging) voor een optimaal resultaat.

SOMETIMES LATER
BECOMES NEVER.
DO IT NOW.

BOEK NU MIJN GRATIS PROEFLES

SMALL GROUP TRAINING

MAX. 6 PERSONEN / 60MIN PER WORKOUT

Small Group Training is een perfect alternatief als u liever in een klein groepje met gelijkgestemden traint (max. 6 personen) of de kosten van Personal Training te hoog vindt. Het biedt namelijk de voordelen van het intensief werken met een Personal Trainer tegen een lager tarief en samen met anderen.

Bij Milestone bieden we 2 soorten Small Group Trainingen aan:

Cross Training

Cross Training is een vorm van trainen waarbij je werkt aan je algemene fysieke conditie. Hierbij wordt het beste uit verschillende sporten met elkaar gecombineerd (conditie, kracht, explosiviteit en mobiliteit). Er wordt afwisselend gewerkt met dumbells, kettlebells, barebells, gewichten, lichaamsgewicht en nog véél meer. Kortom, uitdagende workouts die er gegarandeerd voor zullen zorgen dat je in no-time fit wordt!

Strength Training

De intensiteit bij de Strength Trainingen ligt iets lager als bij de Cross Trainingen. De focus ligt hier op het trainen van geisoleerde spiergroepen. Het opbouwen van spiermassa heeft verschillende voordelen: je wordt sterker, maar daarnaast bevordert het ook de vetverbranding. Daarbovenop geeft het jouw zelfvertrouwen een enorme boost!

THE SECRET OF
GETTING AHEAD IS
GETTING STARTED..

BOEK NU MIJN GRATIS PROEFLES

HIIT: CARDIO & STRENGTH

GROEPSLES MAX. 12 PERSONEN / 30MIN PER WORKOUT

HIIT: Cardio & Strength is een high-intensity interval training van 30 minuten. Je wordt tot het uiterste gepusht en verder! Je traint met een halter, gewichtschijven en je eigen lichaamsgewicht. Je ontvangt maximale persoonlijke aandacht omdat je in een kleine groep traint.

Met de coach die samen met jou op de workout vloer meetraint en die jou en het team motiveert, zul je versteld staan van hoe hard je kunt trainen. En het beste van alles: je behaalt de resultaten waar je naar op zoek bent.

DE VOORDELEN VAN LES MILLS
GRIT KORT OP EEN RIJTJE:

 • RESULTATEN
  Je boekt snel resultaten

 • EFFICIËNT
  Geen uren te trainen om resultaten te boeken, 30min is alles wat je nodig hebt

 • TRANSFORMEER JE LICHAAM
  Je krijgt een gespierd en atletisch lichaam

 • MOTIVATIE
  Train samen met een gemotiveerd team op je eigen tempo.

 • BOOST JE METABOLISME
  Je metabolisme maakt overuren, je verbrandt uren na de workout nog extra calorieën

THAIBOKS

GROEPSLES MAX. 12 PERSONEN / 60MIN PER WORKOUT

Werken aan je conditie, kracht en zelfvertrouwen? Of jezelf even uitleven na een stressvolle school- of werkdag? Dan zijn onze bokslessen ongetwijfeld iets voor jou! Onze bokslessen zijn zowel toegankelijk voor beginners, als voor mensen die al enige bokservaring hebben. Kortom: boksen is voor iederéén!

BEGINNERS
Ben jij beginnend bokser? Dan leren we jou de basis van stoot- en traptechnieken aan, weliswaar in combinatie met een leuke én stevige workout. Boksen is een ideale manier om je kracht, conditie, coördinatie- en reactievermogen te trainen, ongeacht je niveau!

GEVORDERDEN
Heb jij al enige bokservaring, maar wil je toch een stapje verder gaan? Dat kan! Tijdens onze bokslessen voor gevorderden komen er uitdagende combinaties en technieken aan bod die de nodige coördinatie en behendigheid vragen. Bij ons ligt de nadruk op kwaliteit en techniek, daarna komt kracht! Let op: voor deze bokslessen is enige ervaring vereist of in overleg met onze boksinstructeur.

FITBOXING

MAX. 12 PERSONEN / 60MIN PER WORKOUT

Werken aan je conditie, krachtzelfvertrouwen? Of jezelf even uitleven na een stressvolle school- of werkdag? Dan zijn onze bokslessen ongetwijfeld iets voor jou! Onze bokslessen zijn zowel toegankelijk voor beginners, als voor mensen die al enige bokservaring hebben. Kortom: boksen is voor iederéén!

Interesse in onze Fitboxing-lessen? Dan leren we jou de basis van stoot- en traptechnieken aan, weliswaar in combinatie met een leuke én stevige workout. Boksen is een ideale manier om je kracht, conditie,coördinatie- en reactievermogen te trainen, ongeacht je niveau!

BUIK & BILLEN

MAX. 6 PERSONEN / 30MIN PER WORKOUT

Deze 30min durende workouts helpen je om in korte tijd in vorm te komen. Sterke buikspieren zijn goed om rugproblemen te voorkomen en ze zijn de basis van een sterk lichaam. En wees nu eerlijk… Sterke benen en billen zien er ook gewoon goed uit, toch? Boek onze buik & billen-lessen en bekom doelgerichte resultaten in no time!